Lahden valokuvataide ry

Galleria Uusi Kipinä
Kymintie 1, 15140 Lahti

Instagram
Facebook

© 2007-2022

PORTFOLIOPÄIVÄ 02.

15.9.2010 klo 13-18
LAMK Muotoilu- ja taideinstituutti, Kannaksenkatu 22, LahtiLahden valokuvataide ry järjestää 15.9. Portfoliopäivän, jossa tarkastellaan yhdessä alan vaikuttajien kanssa osallistujien valokuvaportfolioita. Portfoliota saapuvat arvioimaan Suomen valokuvataiteen museon johtaja Elina Heikka, Kuopion VB-valokuvakeskuksen johtaja Johanna Frigård, Helsingin Sanomien kuvaaja Vesa Oja ja alankomaalainen valokuvaaja Ron Sluik.

Osallistujat pääsevät esittelemään portfoliotaan kahdelle arvioitsijalle. Aikaa on käytettävissä n.20 minuuttia kerrallaan, ja mukana on myös yleisöä. Portfoliot ovat sähköisessä muodossa tai printtiportfolioina. Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilua ja virvokkeita.

Portfolioitaan tilaisuudessa esittelevät seuraavat valokuvaajat:
Philippe Gueissaz, Satu Haavisto, Markus Henttonen, Samuli Ikäheimo, Aleksi Joensuu, Kai Jokela, Ville-Veikko Kinnunen, Julius Koivistoinen, Tomas Amos Kouba, Ville Kujala, Sami Kulju, Markus Kuoppala, Tuomas Linna, Kimmo Metsäranta, Janne Pussila, Päivi Anita Ristell, Petri Uutela, Linda Varoma, Gary Wornell

Yhteistyössä LAMK Muotoilu- ja taideinstituutti, Valtion valokuvataidetoimikunta ja Suomen valokuvataiteen museo.


Juliste: Lauri Tujula

/files/gimgs/2_portfoliopaiva02.jpg