Lahden valokuvataide ry

Galleria Uusi Kipinä
Kymintie 1, 15140 Lahti

Instagram
Facebook

© 2007-2022

KISAPUISTOROCK 2008
Lahden valokuvataide ry:n näyttelyprojekti
/ Marika Kokkinen, Suvi-Tuuli Kankaanpää, Kalle Kataila, Ville Kujala ja Tomáš Ámos Kouba

28.1. – 15.2.2009
Galleria Uusi Kipinä, Kenno, Kymintie 1, Lahti

Kisapuistorock-festivaali oli Lahdessa ensimmäistä kertaa kesällä 2008 ja olimme sitä dokumentoimassa viiden valokuvaajan voimin; Marika Kokkinen, Suvi-Tuuli Kankaanpää, Kalle Kataila, Ville-Petteri Kujala ja Tomáš Ámos Kouba. Esittelemme valokuvin Uudessa Kipinässä galleria Kennossa Lahdessa 28.1.–15.2.2009 Kisapuistorockin tapahtumia.

"Lahti on osa meidän kaikkien elämää jollain tavalla, olemme opiskelleet siellä, työskennelleet ja eläneet arkea. Lahti on antanut meille kaikille jotain kuvaajina; oppia, kokemusta, ideoita, ehkä uuden suunnan tai suunnitelman. Osa meistä asuu ja työskentelee valokuvauksen parissa jo muualla. Me haluamme antaa jotain vuorostamme takaisin, jättää jotain itsestämme Lahdelle. Jätämme jälkemme valokuvina Lahdesta ja viikonlopusta jolloin olimme taas kaikki hetken Lahtelaisia muitten Lahtelaisten mukana Kisapuistorockissa kesällä 2008."

Näyttely on dokumentaario yhdestä viikonlopusta kesäisessä Lahdessa, festivaaliesiintyjistä- ja vieraista, kuumasta auringosta ja iloisesta mielestä. Tavoitteemme on tuoda katsojalle kokemus yhteisestä ja yhtenäisestä Lahdesta. Ennen kaikkea näyttely on Lahdesta Lahtelaisille.

Näyttely on Lahden valokuvataide ry:n kutsunäyttely ja näyttelyprojekti.

Kuvat:
Marika Kokkinen (1)
Ville Kujala (2)

/files/gimgs/39_046.jpg
/files/gimgs/39_kisis.jpg