Lahden valokuvataide ry

Galleria Uusi Kipinä
Kymintie 1, 15140 Lahti

Instagram
Facebook

© 2007-2022

VALOKUVAILTA #9

KAAPO KAMU & ANTTI AHTILUOTO
7.5.2009 klo 19-21
Uusi Kipinä, Lahti

Lahden valokuvataide ry:n Valokuvailtojen kevään ohjelman päättävät Kaapo Kamu ja Antti Ahtiluoto teemoilla urbaani henkilökuva ja valokuvataide.


KAAPO KAMU on helsinkiläinen valokuvaaja, joka työskentelee freelancerina niin aikakauslehdistölle, kuin myös suoraan eri yrityksille muotoilun, mainoskuvan ja muodin parissa. Hänen urbaanien henkilökuviensa ensisijaisena elementtinä on valo: Kamu kuvaa valoa ja kohdetta valon ehdoilla. Lisäksi hänen töitään leimaa rehellisyys, sekä tietty yksinäisyys ja melankolisuus. Kaapo Kamun agentuurina Suomessa toimii Viewmasters.
http://www.kaapokamu.com
http://www.viewmasters.fi/


Lahden valokuvataide ry:tä edustaa ANTTI AHTILUOTO. Hän opiskelee valokuvausta Muotoiluinstituutin kolmannella vuosikurssilla. Ahtiluoto käyttää dokumentaarisen valokuvan ja taidevalokuvan rinnalla liikkuvaa kuvaa ja ääntä. Hänen teoksiaan on ollut esillä kuluvan kevään aikana Helsingissä ja Lahdessa. Ahtiluodon osuus Suomen Kuvalehden kanssa toteutetusta ilmastonmuutos-aiheisesta ryhmäprojektista on nähtävillä osoitteessa http://suomenkuvalehti.fi/kuvat/kuvakertomukset/lisaa-vain-vesi


Kuva:
Kaapo Kamu

/files/gimgs/23_kamu.jpg