Lahden valokuvataide ry

Galleria Uusi Kipinä
Kymintie 1, 15140 Lahti

Instagram
Facebook

© 2007-2022

VALOKUVAILTA #11

NELLI PALOMÄKI & TOMÁŠ ÁMOS KOUBA
12.11.2009 klo 18-20
Uusi Kipinä, LahtiSyksyn toisessa ja syyskauden samalla päättävässä valokuvaillassa teemana on valokuvataide. Vierailijana toimii valokuvataiteilija NELLI PALOMÄKI. Turun Taideakatemiasta keväällä 2008 valmistunut Palomäki suorittaa parhaillaan maisteriopintoja Taideteollisessa korkeakoulussa. Palomäen viimeisin yksityisnäyttely Elsa ja Viola oli syyskuussa esillä Galleria FAFAssa Helsingissä, ja samalla ilmestyi myös hänen valokuvakirjansa, julkaisijanaan Paulon Säätiö. Lisätietoja ja kuvia löydät osoitteesta
www.nellipalomaki.com


Yhdistystä tilaisuudessa edustaa TOMÁŠ ÁMOS KOUBA. Prahasta lähtöisin oleva Kouba opiskelee Lahden Muotoiluinstituutissa. Maisemia, huumoria ja alastomuutta kuvissaan yhdistelevän Kouban juuret ovat tukevasti mustavalkoisessa ja dokumentaristisessa henkilö- ja maisemakuvauksessa. Hän on järjestänyt useita yksityisnäyttelyitä, sekä ollut mukana useissa yhteisnäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla.

Voima 04/2008: "Tomas Amos Kouban kuvissa käsitellään alastomuutta, pervoutta ja katseen kohteena olemista sekä provosoidaan perinteistä muotokuvaa vastaan."


Kuva:
Nelli Palomäki, Viola and Elsa at 10 and 9, 2009
100x100 cm, pigment print on aluminum, framed
Edition of 6 + II AP

/files/gimgs/21_elsaviola.jpg